Ismerd meg csapatunkat

Akik a rendelkezésedre állnak

Cégünk alapítói több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek HR, munkaerő-kölcsönzés,-közvetítés, bérszámfejtés területén. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik a humán erőforrás szolgáltatás és azzal összefüggő tevékenységek kapcsán, így meggyőződésünk, hogy megoldásaink a hosszú távon való eredményességet teszik lehetővé költséghatékony formában Partnereink számára. 

CÉLUNK MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ, MAGAS SZINTŰ SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSA AZ EMBERI ERŐFORRÁS GAZDÁLKODÁS TERÜLETÉN, EZZEL HOZZÁJÁRULVA MEGBÍZÓINK ÜZLETI SIKEREIHEZ.

A Kft. minden hr szolgáltatást igénybe vevő Partnerével a hosszú távú együttműködést célozza meg, így a szolgáltatás biztosítása során minden ennek a célnak a fókuszában történik.

Cégünk küldetése, hogy munkánkat Ügyfeleink és munkatársaink érdekeinek és igényeinek maximális figyelembevételével végezzük, olyan infrastruktúrát és munkakörnyezetet biztosítva, amely magában hordozza a további fejlődés lehetőségét. Egyértelmű, hogy Ügyfeleink üzleti tevékenysége csak biztos háttér esetén lehet sikeres. Célunk, hogy ezt a biztonságot nyújtsuk Partnereinknek a tervezéstől a megvalósításon és üzemeltetésen át, egészen az újra gondolásig. Megbízóink számára minden esetben testre szabott, egyedi szolgáltatási csomagot dolgozunk ki, hiszen az emberi erőforrás menedzsment minden cégnél más és más elvárásokat, megoldási igényeket hordoz magában.

Filozófiánk, hogy hiszünk az emberi tényező fontosságában, és abban, hogy csak megfelelő szakmai tudással, profizmussal és kellő rugalmassággal lehetünk hosszú távon eredményesek.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

INFORMÁCIÓÁRAMLÁS

Minden humán területen zajló tevékenység/szolgáltatás, illetve a kiszolgálás minősége a rendelkezésre álló információk minőségétől, aktualitásától függ. Akkor vállalható fel - és várható el a maximális teljesítmény (gyors, pontos, szakszerű és udvarias kiszolgálás), ha az ezt biztosító munkatársak minden szükséges információval naprakészen rendelkezhetnek. Ennek ismeretében kiemelkedő jelentőségűnek tartjuk, így hangsúlyt fektetünk arra, hogy tudatosan, szervezetten gazdálkodjunk az információkkal - és biztosítsuk a folyamatos megosztást-áramoltatást. Ennek eszköze az átgondolt, kölcsönösen jól működő kapcsolattartás.

KAPCSOLATTARTÁS

Mind az előkészítés, mind a tényleges szolgáltatás idején szükséges, hogy az együttműködésben a Felek között élő összeköttetés legyen. A helyzetnek, témának megfelelő szintű, és kompetenciákkal bíró munkatársak kapcsolatát kell megteremteni a Kft. és Megbízóink oldaláról egyaránt. A jól működő HR kapcsolat szakmai kialakítása, szervezési, irányítási folyamatainak során - és a tevékenység ellátása alatt folyamatosan - lesz szükség az egymással együtt gondolkodni kész szakemberek, vezetők közös munkájára.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Túl az alapvető információáramlás biztosításán az átfogó - stratégiai szintű - és a napi feladatok, problémák, szakmai kérdések megoldáshoz szükséges megteremteni egy rugalmasan "önműködő" munkafolyamatot. Ennek része a proaktív kapcsolat az információt az ügyfelek felé szolgáltató - és az információkkal rendelkező szakterületek kommunikációja.

Mindezeket összegezve elmondható, hogy ha a szakmai, szervezeti kérdéseket közösen hangoljuk, megteremtjük a közös nevezőket, és körültekintően előre gondolkodva végezzük az operatív teendőket - minden alap adott ahhoz, hogy Partnereink stratégiai jelentőségű emberi erőforrás menedzsmentjét az elvárt legmagasabb színvonalon alakítsuk ki, és szolgáljuk ki megfelelő minőségű munkaerővel akár hosszú távon, akár időszakos jelleggel .